Garancia

Garanciát vállalunk általunk készített Hűha© alakváltó reklámtermékek mindegyikére!

Hogy Ön is biztos lehessen abban, hogy tőlünk minőségi terméket kap, az alábbiakban 5 pontban foglaljuk össze a legfontosabb szempontokat.

Bemutatócsomag
Nem vesz zsákbamacskát, hiszen a megrendelés előtt igényelhet ingyenes Hűha© bemutató csomagot. A csomag termékmintáinkat tartalmaz, így akár élőben is megnézhet néhány terméket kínálatunkból. Amennyiben ilyen csomagot szeretne igényelni, írjon e-mailt az huha@media-press.hu címre.

Minőségi garancia
A gyártás teljes folyamata saját üzemünkben történik. Az elmúlt években kikísérleteztük a leghatékonyabb eljárásmódokat és kapcsolatban állunk azokkal a beszállítókkal, akik a legjobb minőségű alapanyagokat tudják biztosítani a termékek elkészítéséhez.

Kézzel készített termékek
A Hűha© alakváltó reklámtermékek mindegyikét a nyomtatás után szakértő kezek állítják össze. Vagyis manuálisan történik az anyag teljes körű összeállítása (segédanyagok behelyezése, összehajtogatás, ragasztás stb.).  Ez a precíz munkafolyamat teszi lehetővé, hogy Ön kifogástalan minőségű termékeket kapjon.

Profi háttérmunka
A Hűha© termékek sokszínű kínálatából olykor nehéz választani. Mivel számos sikeres projekt áll mögöttünk, kereshet bennünket már az ötlet kidolgozásakor. Marketing csapatunk segít Önnek abban, hogy megtalálja azt a reklámterméket, amellyel az Ön célcsoportjához a leghatékonyabban tudja eljuttatni üzenetét.

Mintadarab
Ha különleges a termék, amelyet meg szeretne rendelni, fontos, hogy a gyártás előtt Ön is ellenőrizni tudja véglegesnek szánt anyagot. A látványterv elkészülése után demót készítünk és postázzuk Önnek vagy videón mutatjuk meg a cégre szabott prototípust.