Eredmények, újdonságok, kritikák

eredmenykritizalj

2014 novemberében és decemberében futott Kritizálj! játékunk, amelynek az volt a célja, hogy látogatóink, olvasóink véleményezzék új Hűha weboldalunkat. A játék nagyon sikeres volt, több száz vélemény érkezett az oldalról, aminek nagyon örülünk. Ezekből statisztikát készítettünk és a „legnépszerűbb” észrevételeket javítottuk is.

A kritikáknak köszönhetően a betűk színe sötétebb lett – szinte ez vezette az észrevételek listáját. A második helyen pedig a mobilra való optimalizálásban rejlő hiba volt, amelyet azóta szintén elhárítottunk. Felkerült még néhány űrlap, amelyekkel a velünk való kapcsolatfelvétel illetve az ajánlatkérés válik gördülékenyebbé.

Az újítás azonban nem áll meg: most kezdtük elemezni a tavalyi év rendeléseit, úgyhogy már látjuk a sztártermékeket. Ez számunkra fontos iránymutatás, mert a fejlesztéseinket is ahhoz szeretnénk igazítani, ami már több éve bevált és kedvelt termék megrendelőink számára. Ez azt jelenti, hogy hamarosan új Hűha© alakváltó reklámtermékekkel rukkolunk elő és persze a 2015-ös évre is tervezünk akciókat, illetve játékunk sikeréből kiindulva további játékokat is!

És bár a játék lezárult, 3 nyertesünknek még december közepén postáztuk az ajándékcsomagokat, észrevételeiket, megjegyzéseiket, jobbító szándékú kritikáikat továbbra is szívesen fogadjuk!

És persze tartson velünk 2015-ben is!