Hűha© újrarendezve!

Úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, Hűha© termékeket újrarendezésének. Már több, mint fél évtizede kaphatók nálunk ezek a különleges, egyedi alakváltó reklámtermékek. Kezdetben csak néhány kategória közül lehetett választani, de az évek során egyre népszerűbbek lettek, így reagálva a piaci igényekre, folyamatosan bővítjük a kínálatot.

A termékbővülés pedig magával hozta azt is, hogy a huhatermekek.hu weboldalt is egy kicsit átgondoljuk, frissítsük. A megújult dizájn mellett új kategóriákat alakítottunk ki, így most effektkártyák, kiugró termékek, katalógusba való Hűha© eszközök, praktikus és Magic termékek között lehet válogatni.
Ami korábban is kapható volt, az most is megmaradt a kínálatban, így az átalakítással nem szűntek meg termékek, de számos újdonság bekerült a szortimentbe.
Mivel fő profilunkba beletartozik a naptárak gyártása, így számunkra természetes, hogy bármelyik Hűha© alakváltó reklámtermékünkre naptárak nyomtatását is vállaljuk. Ez azért hasznos, mert a naptárfunkció garantálja, hogy 12 hónapon keresztül szem előtt legyen a reklámanyag!
A Hűha© termékek weboldala változatlanul a huhatermek.hu címen érhető el, ne feledje, nem csak átalakult hanem kibővült a kínálat. Amennyiben bármilyen termékkel kapcsolatban kérdése van, írjon a huha@media-press.hu!