Hűhásítsa prospektusát!

banner_prosp_

Hűha© termékeink legtöbbje arra is alkalmas, hogy jól bevált prospektusát tegye vele egyedivé. Sőt, vannak olyan fejlesztéseink, amelyek egyértelműen katalógushoz készültek.

Tudjuk, hogy a katalógus mára minden vállalat/cég kelléktárában megtalálható. Minőségével, tartalmával megalapozza a cégről kialakítandó képet, hiszen az ügyfelek ezzel találkoznak legelőször. Általában a prospektusok felépítése hasonló, éppen ezért nehéz kitűnni vele. Tapasztalatunk szerint egy-egy grafikai trükkel, vagy éppen egy Hűha© alakváltó elemmel fel lehet dobni.

Az alábbiakban ezekről talál rövid összefoglalót. A teljes Hűha© katalógus kínálatunkat képekkel, hasznos információkkal, videókkal itt találja.

 Névjegy átadó
Ezt a prospektus 2. és 3. oldala között lehet a leghatásosabban alkalmazni. Amikor az ügyfél kinyitja a prospektust, felnyílik egy kéz, és átadja a névjegykártyánkat. A névjegykártya kivétele után a kéz egy kis lapot tart a szlogenünkkel. Hatalmas előnye, hogy akár már 4 oldalas kiadványnál is alkalmazható.

Pop up katalógus
Az előugró pop-upot bármelyik oldalra be lehet ragasztani. Az adott oldal kinyitásakor kifordul belőle egy plusz lap. A 3D-s hatás miatt különösen nagy figyelmet kap az ezen elhelyezett üzenetünk. Az előugró lap formája teljesen egyedi lehet, mérete maximum 100×200 mm.

 

Metamorfózis a prospektus borítóján
A leginkább meggyőző és egyben legdrágább megoldásunk. A borító elején metamorfózis ablak jelenik meg. A borító szélén lévő kis fület kihúzva az ablakban lévő tartalom átváltozik. Újdonsága miatt különösen hatásos figyelem-felkeltő elem. Az nagyméretű metamorfózis esetén az átváltozó ablak mérete 140×178 mm-es, a kisméretűnél 110×55 mm. Legalább 8 oldalas prospektus esetén javasoljuk.

 

 

Információs korong a prospektusba építve
Bár az információs korong önmagában is kiváló reklámtermék, mégis katalógusba elhelyezve is nagy hatást érhetünk el vele. Akkor érdemes ezt választani, ha az Ön által forgalmazott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban vannak releváns, összehasonlítható adatai. A korong forgatható, így az adatok, információk változók mentén hozhatók egymással összefüggésbe.