Marketing Expo kiállítói között voltunk

banner_expo

Október 16-án a kis- és közepes vállalatok körében igen népszerű rendezvényen, a Marketing Expon jártunk. A kiállításnak a Lurdy Konferenciaközpont adott helyet, legalább 1200 látogató és közel 40 kiállító nézte meg legnépszerűbb Hűha© alakváltó reklámtermékeinket.

Magunkkal vittük legnagyobb multifunkciós újdonságunkat a Mobil- és tolltartós asztali naptárt, a hihetetlenül népszerű Multiboxot és Multifunkciós tartót is. Az újdonságok mellett három, már jól bevált „kedvenc” is velünk jött: a Kreatív önlapozó, a Metamorfózis képeslap és a Meglepő szétnyíló.

Számos kedvezménnyel és meglepetéssel készültünk, nagy örömünkre a látogatók ezt pozitívan fogadták, így már most vannak új partnereink, új megrendelések. Bár a termékek mindegyikéről van videó és fotó huhatermek.hu weboldalunkon, azért az alábbiakban összefoglaljuk, hogy miért is váltak olyan népszerűvé ezek. Ahogy ezt a Hűha© termékeknél mindig ki szoktuk emelni: a végeredmény mindig különleges, az egyediesítési megoldásoknak csak a képzelet szabhat határt!

Mobil- és tolltartós asztali naptár
A képlet egyszerű: mobiltartó + tolltartó + asztali naptár, a végeredmény pedig ez a mobil- és tolltartós asztali naptár, természetesen papírból. A naptártalp és a naptárlapok is cégesíthetők, így kiváló üzleti ajándék akár partnerek, akár kollégák számára. A termék minimum 100 db-tól rendelhető, videó és képek itt találhatók a termékről.

Kreatív önlapozó
A Kreatív önlapozó azért praktikus, mert garantáltan végiglapozzák a partnerek. Hagyományos katalógus alapjaira épül, de könnyen mozgásba hozható. Egy papírkar meghúzásával a belső oldalak automatikusan lapozódnak, egyedi élményt adva ezzel az olvasónak.

Multibox
A Multibox Naptárakatalógus 2015-ös kiadványunkban szerepelt először, tehát szintén az idei év újdonságának számít. Már most nagy sikere van, több ügyfelünk is rendelt belőle. A grafika itt is meghatározó, a cégek tevékenységükhöz, arculatukhoz igazíthatják, így tényleg egyedi lesz a végeredmény!

Metamorfózis képeslap
Az „előtte-utána” állapotok megjelenítésére szolgáló legkiválóbb papír alapú eszköz. Az eredeti kép egy fül meghúzásával teljesen új képpé tud átalakulni. Így a statikus üzenet könnyedén mozgásba hozható. Kedvelt karácsonyi üdvözlőlap, és nem csak kártyaként, hanem kinyitható lapként vagy katalógus előlapként is kérhető.

Meglepő szétnyíló
A Meglepő szétnyíló méltán viseli ezt a nevet. Olyan ügyfelet még nem láttam, aki az első kinyitás alkalmával ne lepődött volna meg azon, hogy egy viszonylag kisméretű kártyába speciális hajtogatásnak köszönhetően hogyan helyezhető el egy – akár A4-es méretű – lap is anélkül, hogy látszódna, hogy milyen nagy felületet rejt. Ma már számos referenciánk van erre vonatkozóan, még étlapként is funkcionál egyik ügyfelünknél.