Rólunk

Nyomdaként már 1991 óta létezik a Media-Press, de sokáig főleg naptárdisztibúcióval és gyártással foglalkoztunk. Azóta számos partnert gyűjtöttünk és mára meghatározó szereplői lettünk a naptárpiacnak. Vállalati megrendelések százait teljesítjük évente, különleges egyediesítési megoldásainknak és kifogástalan minőségű termékeinknek köszönhetően vagyunk igazán népszerűek.

5-6 éve kezdtünk el azon gondolkodni, hogy szolgáltatási körünket bővítsük, a már megszokott falinaptárak, határidőnaplók gyártásán, forgalmazásán és a hagyományos nyomdai munkálatokon túl más irányba is nyissunk.

Mivel tevékenységünk a papírhoz kötődik, egyértelmű volt, hogy ebből az anyagból szeretnénk kihozni a maximumot.

Gondoltunk egy nagyot: mozgásba és térbe helyeztük a papír alapú, hagyományos reklámanyagokat. Így született meg a Hűha© márkanév és vele együtt sok-sok alakváltó, kreatív nyomdaipari reklámtermék.

A Hűha© termékcsoport karrierje a kiugró kockával és a reklámtolltartóval indult, amelyből mára több száz félét és több millió db-ot adtunk el itthon és szerte a világban. A hangos siker nem maradt el! Első termékünk kifejlesztése óta már több, mint fél évtized telt el. A kiugró termékek, effektkártyák, katalógusok mellett 2014-ben már praktikus termékekkel is bővítettük kínálatunkat.

De ahogy mondani szokás, a fejlődés nem áll meg: újabb és újabb alakváltó termékek megalkotásán gondolkodunk, célunk, hogy ha Ön meglátja termékeinket, meglepetten döbbenjen rá:

Hűha©, hát ez is papír?!

 


 

 

Media-Press logó

2800 Tatabánya, Vértanúk tere 2/a.
Tel.: +36 34 510 590, +36 34 510 592
Fax: +36 34 510 495
E-mail: info@media-press.hu